Lesene hiše in brunarice

Montažne hiše – cena eko hiše

Tako kot pri vseh večjih življenjskih projektih je tudi pri gradnji montažne hiše cena pomemben dejavnik. Naj gre za mansardne hiše, eko hiše, tipske izdelke ali hiše klasičnega videza, povsod velja, da si ljudje želimo po čim ugodnejši ceni dobiti čim več oziroma tisto, kar si želimo. Marles eko hiša spada med najcenejše montažne hiše v Sloveniji. Oglejte si našo spletno stran in naše tipske montažne hiše. Cena ob njih vam bo dala vsaj osnovni občutek, kako ugodne so naše ponudbe. Če med njimi ne boste našli nobene, ki bi vam ustrezala, vam bodo naši arhitekti oblikovali takšno, ki vam bo popolnoma ustrezala.

Lesene montažne hiše Eko hiše

Na področju gradnje – ne glede na to, kakšno vrsto izberemo – se zadnjih nekaj desetletij pojavljajo številni izrazi, ki kupca včasih zmedejo. Tudi montažne hiše (cena je odvisna od posameznega izdelka) so na volj v različnih variantah: mansardne hiše, pritlične, večnadstropne, eko hiše, pasivne ali nizkoenergijske hiše, klasične, moderne itd. Marles eko hiša je tako kot druge eko hiše zasnovana na materialih, ki so ekološki, kar pomeni, da z njihovo pridelavo, uporabo in razgradnjo čim manj obremenjujemo okolje in potrebujejo čim manj energije. Na voljo so v različnih oblikah, zelo so priljubljene na primer mansardne hiše, v vseh primerih pa gre za vrhunske montažne hiše. Cena je izjemno ugodna, obenem pa živimo z zavestjo, da minimalno vplivamo na okolje. Nizkoenergijske montažne hiše

Cena montažne hiše Marles

V podjetju Marles vam ponujamo najcenejše montažne hiše v Sloveniji. Morda se zdi izjava nekoliko preveč samozavestna, a ne pozabimo, da smo strokovnjaki za montažne hiše. Cena naših izdelkov je glede na kakovost v vsakem primeru ugodna. Na voljo imamo različne vrste izdelkov: pasivne, nizkoenergijske in eko hiše, mansardne hiše, pritlične, večnadstropne stavbe, klasične in sodobne oblike, že vrsto let pa se ukvarjamo tudi z izdelavo velikih montažnih objektov, kot so vrtci, večstanovanjske zgradbe ter poslovni objekti.