Lesene hiše in brunarice

Hiše iz lesa – visoki zdravstveni in bivalni standardi

Hiša iz lesaHiše iz lesa so eno najbolj zdravih okolij za bivanje, saj zagotavljajo visoke zdravstvene in bivalne standarde. Naravni ekološki materiali, iz katerih so grajene hiše iz lesa, vzdržujejo zdravo klimo in vplivajo tako na fizično zdravje kot tudi na psihično počutje posameznika. Les je trajen in prilagodljiv material, ki je živ in ki diha, hkrati pa je odličen toplotni in zvočni izolator. Velike lesne površine delujejo kot filtri in zagotavljajo kakovosten, primerno vlažen in čist zrak v notranjosti. Stalno prezračevanje tako preprečuje razvoj različnih bakterij in plesni, ki bi se sicer razvile na vlažnih površinah.

Les s svojim vonjem, barvo in strukturo daje domu občutek domačnosti in topline ter vez z naravo. Pozitivna energija, ki jo izžareva les, nam vliva nov zagon in življenjsko energijo, kar je pri današnjem tempu življenja še kako pomembno.

Lesena gradnja hiš – tako stanovanjske hiše iz masivnega lesa kot lesene brunarice – je hitra in varčna ter zagotavlja trajnost, najboljšo toplotno izolacijo in energetsko varčnost. Lesene hiše so tudi požarno in potresno varne, ob rednem vzdrževanju pa je njihova življenjska doba več kot 100 let.

Lesene brunarice – masivne hiše iz lesa namenjene občasnemu bivanju

Lesena brunaricaLesene brunarice ali vikendi so objekti,  namenjeni občasnemu bivanju oziroma počitnikovanju. V primerjavi z masivnimi lesenimi stanovanjskimi hišami imajo lesene brunarice tanjše brune, s tem pa tudi manjše konstrukcijske prereze stropov in strehe. Ker so lesene brunarice namenjene le občasnemu bivanju, imajo največkrat vgrajene tudi tanjše sloje izolacije.

V podjetju LogHOUSE izdelujemo čudovite hiše iz masivnega lesa, lesene brunarice, bungalove in lesene vrtne hiške. Za njihovo gradnjo uporabljamo najkakovostnejši smrekov les, ki mora odgovarjati vsem predpisanim gradbenim zahtevam.

Lesena gradnja hiš povsem prilagojena posamezniku

Lesena gradnja hišLesena gradnja hiš bo potekala v skladu z vašimi željami in načrti, mi pa vam bomo pri tem pomagali s strokovnimi nasveti. Če nimate svoje sanjske hiše iz lesa, so vam v ponudbi na voljo že obstoječi načrti lesenih hiš. Lesena gradnja hiš je možna po fazah, če bi se radi kar najhitreje vselili, pa so na voljo tudi hiše na ključ. Gradnja lesene stanovanjske hiše ali brunarice je kratka – vanjo se boste lahko vselili v približno petih mesecih od pridobitve gradbenega dovoljenja.

Odločite se za lesene brunarice podjetja LogHOUSE. Vabljeni na našo spletno stran!