Lesene hiše in brunarice

Lesena alu okna – dimenzije, prilagojene vašim potrebam

Kupujete lesena alu okna? Dimenzije se morajo povsem prilegati okenski odprtini, kar seveda velja tudi za druge vrste oken. Če imate sami težave z meritvami, se lahko za pomoč obrnete na strokovnjaka oziroma na izbranega proizvajalca lesenih alu oken.

Dimenzije lesenih alu oken morajo biti izmerjene zelo natančno

Dimenzije les alu oknLesena alu okna zagotavljajo izredno učinkovito zvočno in toplotno izolacijo, a le če boste izbrali povsem ustrezne dimenzije – lesena alu okna sicer ne bodo tesnila tako, kot bi morala. Nova okna so kar precejšnja investicija, zato površnost v tem primeru nikakor ni zaželena. Poleg pravilno izbranih dimenzij lesenih alu oken pa je pomembna tudi sama vgradnja, ki jo je smiselno prepustiti profesionalcu. Najbolje je, če za montažo oken poskrbijo v podjetju, kjer so vam okna prodali – dobro poznavanje specifik oken namreč omogoča najkvalitetnejšo vgradnjo. Vaša nova lesena alu okna bodo tako trpežna in funkcionalna.

Standardne dimenzije lesenih alu oken in izdelava oken po meri

Med standardnimi dimenzijami lesenih alu oken niste našli prave izbire za vas oziroma za vaš dom? Poiščite proizvajalca, ki je pripravljen izdelati okna po meri. V nasprotju s pogostim prepričanjem tovrstna rešitev ni dosti dražja od izbire že izdelanih oken, žal pa so določeni ponudniki precej neprilagodljivi, ko se soočijo z željo strank po izdelavi oken po naročilu. Izkušeni proizvajalci oken, ki se lahko pohvalijo z dolgo tradicijo in poglobljenim znanjem o tem področju, bodo zagotovo z veseljem ustregli vaši zahtevi ter vam zagotovili okna, ki bodo kot nalašč za vaš dom.