Lesene hiše in brunarice

Lesena okna – cena za vsak žep

leseno okno po meri

Naše podjetje vam poleg drugih storitev po meri izdela lesena okna (ceno lahko preverite v katalogu). Kot lahko hitro opazite, pri nas dobite lesena okna ugodno, ta pa so še vedno visoke kakovosti in narejena profesionalno. Gradnja, nakup in prenova hiše ali stanovanja so zahtevni projekti. Zato vam v M Sori d.d. poleg široke izbire gradbenega materiala, materialov za ogrevanje, bele tehnike in energetsko učinkovitih lesenih oken (cene so ugodne) po vaši meri za nakup naštetega nudimo tudi ugodno financiranje. V sodelovanju z banko Sparkasse d.d. vam pomagamo pridobiti brezobrestni kredit za dobo kreditiranja do 2 let brez stroškov odobritve. Še ena dobra stran nakupa lesenih oken je subvencija eko sklada. Aktualni razpisi za nepovratne finančne spodbude so objavljeni na https://www.ekosklad.si/razpisi. Svetujemo vam, da si natančno ogledate naš katalog lesenih oken – prodaja poteka v naših salonih po vsej Sloveniji. Kaj vas bo še gotovo prepričalo v nakup naših lesenih oken? Popust, ki vam ga nudimo, da še dodatno prihranite.

Lesena okna – popust je vedno dobrodošel

leseno okno ugodno

Les je odličen, obnovljiv, CO2 nevtralen gradbeni material, ki ima lahko ob pravilni uporabi in primerni zaščiti tudi zelo dolgo življenjsko dobo. V zadnjih dveh desetletjih so bile razvite različne metode modifikacije lesa, ki omogočajo izboljšanje odpornosti lesa brez uporabe kemičnih zaščitnih sredstev. Med njimi najdemo tudi termično modifikacijo lesa, namenjenega lesenim oknom (cene res niso visoke). Poleg daljše življenjske dobe lesenih oken (cena vas bo presenetila) iz termično modificiranega lesa so takšna lesena okna (ugodno pri nas) dimenzijsko stabilnejša, saj termično modificiran les do 50 % manj »deluje« (nabrekanje in krčenje) ter vpija manj tekoče vode in vlage iz zraka. Pri naših lesenih oknih eko subvencije ne zanemarite, saj s prijavo nič ne izgubite. Vse o naših lesenih oknih – prodaja, cena, lastnosti – izveste, če kliknete na našo spletno stran.

Lesena okna – popust vas bo prepričal

V podjetju M SORA vam ponujamo vse tipe lesenih oken (cene so vsem dosegljive) in les aluminij oken iz termično modificiranega lesa v različnih barvnih odtenkih. Naši mojstri priporočajo tehnološko napredna in vizualno dovršena lesena okna (cene vas bodo prepričale) M SORA, izdelana izključno iz domačega lesa, ki bodo dopolnila vaš osebnostni stil in vam pomagala do opaznih prihrankov pri porabi energije. Poleg vsega pri naših lesenih oknih popust prepriča vse, ki morda dvomijo o tem, ali se naša okna splača kupiti. Vljudno ste tudi vabljeni, da poleg branja spletne strani tudi v živo obiščete enega izmed naših salonov po Sloveniji, da se na lastne oči prepričate o lastnostih naših izdelkov.