Lesene hiše in brunarice

Lesena okna garancija

lesena okna garancijaGarancija na lesena okna je le eden izmed dejavnikov, ki potrjujejo kakovost izbranih oken. Z garancijo na lesena okna potrjujemo, da so okna izdelana v skladu s predpisanimi oziroma zahtevanimi standardi in da so popolnoma funkcionalna. Okna so namreč zelo pomemben element, ki ga je potrebno upoštevati pri novogradnjah oziroma sanacijah objektov, zato je bolje v njihov nakup vložiti nekaj več sredstev, kot pa da bi se že v prihodnjem letu zaradi dotrajanosti in slabe kakovosti srečali s potrebo po obnovi. Splošno gledano velja, da so lesena okna varčna in cenovno ugodna, preprosta pa je tudi njihova montaža. Ker oken na objektu ne menjujemo vsako leto je zelo pomembno, da izberemo kakovostna okna. Lesena okna z garancijo so vsekakor prava izbira. Poleg ugodne cene bomo deležni tudi prijetne bivalne klime in preprostega načina vzdrževanja. Ker pa je okna v primeru dotrajanosti potrebno obnoviti, se moramo seznaniti tudi z obnovo lesenih oken. Če se sprašujete, katera lesena okna izbrati, nas obiščite v podjetju M SORA.

Lesena okna – kdaj je potrebna obnova?

lesena okna obnova

Obnova lesenih oken se izvede v primeru dotrajanosti, zaradi katere okna ne opravljajo več svoje funkcije. Lesena okna so preprosta za vzdrževanje, vendar pa jih je kljub temu potrebno redno vzdrževati. Če se želimo izogniti obnovi lesenih oken že v kratkem obdobju po nakupu, se moramo pri nakupu novih oken osredotočiti na kakovost lesa in njegove obnove. Tudi garancija na lesena okna je zelo pomemben podatek, ki nakazuje na kakovost izbranih oken. Naj omenimo, da so lesena okna precej bolj prijazna do okolja in bivanja kot PVC okna, kar je tudi razlog, da se v zadnjih nekaj letih zanje odloča vse večje število ljudi. O obnovi lesenih oken nas lahko povprašate v podjetju M SORA. Za vas smo pripravili pestro ponudbo oken, zato vam bomo z lahkoto odgovorili na vprašanje, katera lesena okna izbrati.

Lesena okna – garancija in dolga življenjska doba

Garancijo na lesena okna vam nudimo tudi v podjetju M SORA. Tudi sami se zavedamo dejstva, da imajo lesena okna kar 2× daljšo življenjsko dobo kot PVC okna, zato vam priporočamo njihov nakup. Prav tako boste deležni tudi daljše garancijske dobe (tudi do 30 let). Pri nas boste našli tudi lesena bela okna s sodobnim videzom in visoko stopnjo varnosti. Obiščite nas.

,