Lesene hiše in brunarice

Lesena okna – okrogla in s križi so redkost

Okrogla lesena okna zagotovo niso nekaj vsakdanjega, saj jih ne srečamo na vsakem koraku. Gre za nadstandardne oblike, ki so najpogosteje izdelane po meri – kot tudi križi (glede na želje in pričakovanja stranke). Zunanje leseno okroglo pohištvo z roletami je tako videti popolnoma unikatno. Poigramo se lahko z različnimi oblikami, (okrogle), tudi s polkrogi in trikotnimi oblikami, danes pa srečujemo tudi lesena balkonska okna s križi. Ne glede na to, iz katerih materialov so izdelana, so lahko križi zanimiv estetski dodatek, ki jih prav tako kot okrogle oblike ne srečamo vsak dan. Če si želimo unikatnosti in izvirnosti, je izbira okroglih lesenih oken ugodno ali okroglih oken s križi v akciji pravi način. Ugodna okrogla lesena okna v akciji s križi vam nudimo v podjetju Marles, kjer boste poleg ugodnih okroglih lesenih oken ali takšnih s križi našli tudi ponudbo lesenih balkonskih oken z roletami in drugih. Če želite pri nakupu okroglih lesenih oken prihraniti, pa si oglejte tudi akcijo.

okrogla lesena okna marles

Lesena okna s križi – za edinstven videz vsakega objekta

Lesena okna s križi ali okrogla so pravi način za izstopanje v okolici, saj bomo z njimi zagotovo pritegnili radovedne poglede. Izbiramo lahko med različnimi vrstami križev in preverimo akcije. Križi lahko krasijo celotno okno ali pa samo določen del. Za obogatitev izgleda in boljšo funkcionalnost lahko izberemo tudi snemljive križe. Če ste se že lotili nakupa okroglih balkonskih oken, oken z roletami ali lesenih okroglih oken, nas obiščite v podjetju Marles, kjer smo za vas pripravili ponudbo okroglih in lesenih oken ugodno. Ne spreglejte tudi akcije in tako izkoristite priložnost za prihranek.

Okrogla lesena okna – zakaj izbirati nepravilne oblike?

Okrogla lesena okna so redkost in so največkrat izdelana po naročilu, zato zaradi svoje neobičajne – okrogle oblike pritegnejo mnoge poglede. So čudovit estetski dodatek na lesenih hišah. Odločimo se lahko tudi za lesena okna s križi, ki jih lahko pritrdimo na balkonska ali druga okna. V podjetju Marles vam nudimo ugodno ponudbo in velikokrat tudi akcije, ki se jih preprosto splača izkoristiti, saj boste visoke kvalitete deležni po nizki ceni. Okrogla ali takšna s križi – izbiro v celoti prepuščamo vam. Vse, kar morate storiti je, da nas seznanite z lastnimi željami in pričakovanji, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo. Poleg klasičnih vam nudimo tudi možnost izdelave nadstandardnih oblik zelo ugodno – tako si boste zagotovili popolno unikaten izgled in neminljivo eleganco. Izbirate lahko med različnimi barvami, dodatki in roletami, odločite pa se lahko tudi za naraven videz okroglih lesenih ali drugih oken s križi. V podjetju Marles vas že nestrpno pričakujemo.

ugodna lesena okna marles

, , , , ,