Lesene hiše in brunarice

Lesena troslojna okna

Vrhunska lesena troslojna okna prinašajo energetsko učinkovitost in privlačnost doma

Lesena troslojna oknaLesena troslojna okna podjetja Kli Logatec so lahko klasičnih dimenzij in materialov, omogočamo pa vam tudi malo drugačne modele oken. Tako so vam pri nas na voljo denimo lesena okrogla okna, ki lahko bistveno spremenijo izgled vašega doma. Sodobna konstrukcija in tehnologija ter sodobni materiali in okovja nam namreč omogočajo neomejene oblikovalske možnosti. Naša vrhunska lesena okna z različnimi dodatki lahko posnemajo navdih pretekle arhitekture in tradicije, ali pa, kot lesena okrogla okna, pogumno nakazujejo trende prihodnosti.

 

Lesena okrogla troslojna okna za izjemen pogled na okolico

V našem salonu vam z veseljem pomagamo pri izbiri stavbnega pohištva po vaših željah, saj so časi, ko so bila edina možna izbira lesena okna standardne dimenzije, že zdavnaj mimo. Marsikdo, ki danes načrtuje svoj dom, si že med načrtovanjem hiše omisli nenavadne dodatke, ki dom naredijo drugačen in izstopajoč. Nekateri si zamislijo hišo z nadstreški, več balkoni ali pa z lesenimi okroglimi okni. Ta vrhunska lesena okna so lahko tudi drugačnih oblik – trikotna, polkrogla, šestkotna – domišljiji pustite prosto pot in si izberite model oken, ki bo odsev vaših notranjih želja. Pomembno pa je, da pred izbiro oken razmislite, kaj želite z okni doseči in kaj dejansko potrebujete. Na podlagi tega določite kriterije, po katerih boste izbirali vrhunska lesena okna, ki vam bodo pisana na kožo.

 

Lesena troslojna okna omogočajo odlično toplotno izolativnost

Ko razmišljate o tem katera lesena okna so najboljša za vas, je pomembno, da o posameznih oknih zberete tehnične podatke. Naša vrhunska lesena troslojna okna denimo imajo lahko serijsko vgrajen toplotni rob, ki zmanjša toplotno prehodnost skozi okno. Tako okno odlikuje tudi konstrukcijska stabilnost, kar omogoča močnejša izvedba okenskega profila debeline 78 mm. Lesena troslojna okna so zaradi svoje izjemne konstrukcije posebej primerna za vgradnjo v energetsko varčne objekte. Prednost naše ponudbe je tudi možnost, da izberete lesena okna po meri, med katerimi so zelo priljubljena prej omenjena lesena okrogla okna.
Odgovor na vprašanje ‘katera lesena okna so najboljša za vas’ vam z veseljem podamo v naših poslovalnicah, kjer nas vedno lahko povprašate za nasvet. Izberete lahko lesena okna standardne dimenzije, ki so lahko troslojna. V našem podjetju Kli Logatec pa lahko izbirate tudi vhodna vrata iz poljubnih materialov, senčila in druge dodatke za dom.