Lesene hiše in brunarice

Lesene hiše cena

Lesene hiše: cena lesene hiše, ki vam jo ponujamo v podjetju LogHOUSE d. o. o., je več kot ugodna. Lesene hiše so okolju in človeku prijazne hiše, bivanje v njej pa je zelo ugodno. Kar nekaj prednosti ima lesena gradnja. V podjetju LogHOUSE d. o. o. smo izjemno ponosni, da lahko nadaljujemo tradicijo gradnje lesenih hiš. Že od nekdaj je veljalo, da je lesena hiša iz brun oziroma brunarica med najbolj zdravimi načini bivanja, tega pa se zaveda tudi veliko ljudi v današnjem času. Lesena hiša je hiša z dušo, ki lahko postane tudi vaš dom. Lesene hiše iz brun, lesena mansardna hiše, lesene vrtne ute, atraktivne lesene hiše za otroke in lesene mobilne hiše so naša specialiteta. Cena lesene hiše je v primerjavi s klasično gradnjo veliko bolj ugodna. Če sanjate o tem, da bi lesena hiša postala tudi vaš dom, potem ne odlašajte in nas kontaktirajte. Na naši spletni strani se nahaja tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko poljete povpraševanje po ceni lesene hiše. Cena je ugodna, to vam zagotavljamo!

Cena lesenih hiš

Lesene hiše iz brun: masivne lesene hiše po ugodni ceni

Lesene hiše iz brun so kakovostne lesene hiše, ki so energijsko varčne. S skrbno izbranimi materiali vam v podjetju LogHOUSE d. o. o. zagotavljamo občuten prihranek energije. Vas zanima, kakšne so prednosti lesene hiše oziroma lesene hipe iz brun? Prvi razlog, zakaj je lesena gradnja najboljša izbira, je, ker je les naraven material, ki diha. Njegove fizikalne lastnosti mu omogočajo, da lahko sprejme odvečno vlago v prostoru in jo sprošča, ko je to potrebno. Na tak način se po naravni poti lahko zagotovi zdrava klima v vaši leseni hiši iz brun oziroma v vašem bivalnem prostoru. Les je trajen in ob primernem vzdrževanju lahko preživi več generacij. Les je tudi izredno prilagodljiv material, zaradi njegovih gradbenih lastnosti lahko brez težav sledimo vašim željam glede lesene hiše. Arhitekturne rešitve zato popolnoma prilagodimo okolju in vašim potrebam. Les je, prav tako, odličen toplotni in zvočni izolator. Zaradi svoje porozne strukture se les pri nizkih temperaturah ne ohladi toliko kot drugi materiali, zato za ogrevanje potrebujemo veliko manj energije. Enako pa se dogaja pri višjih temperaturah. Lesena hiša iz brun je tudi ekonomično najbolj ugodna rešitev, saj je čas, ki ga potrebujemo za gradnjo lesene hiše bistveno krajši kot pri klasični gradnji. Tudi cena lesene hiše je bolj ugodna kot klasično zgrajena hiša. Lesena hiša iz brun je tudi zelo varna, protipotresna varnost lesene hiše je zelo visoka. Če iščete ugodno ponudbo za leseno hišo iz brun ali moderno leseno hiše, potem je LogHOUSE d. o. o. pravi naslov za vas.

Lesena mansardna hiša in moderne lesene hiše

V zadnjem času je opaziti porast zanimanja za lesene mansardne hiše, ki so estetsko dovršene, ponujajo pa veliko izrabo prostora. Lesena hiša je lahko drugačna, lahko je tudi mansardna. Vašim željam lahko prilagodimo katerega od že obstoječih načrtov, za vas pa lahko izdelamo moderno leseno hišo ali leseno mansardno hišo s popolnoma novo arhitekturno zasnovo, ki bo prilagojena krajinskim arhitekturnim značilnostim in zahtevam urbanistov. To pomeni, da lahko za vas izdelamo popolno leseno mansardno hišo po meri. Moderne lesene mansardne hiše so ekonomične in ekološke, pohvalijo pa se lahko tudi z visoko požarno varnostjo. Vse informacije o ceni lesene hiše lahko dobite tako, da nas kontaktirate ali pa nas obiščete. Skupaj bomo našli rešitev za gradnjo vaše nove lesene hiše.

Lesene hiše iz brun

Prekrasne lesene vrtne ute in lesene hiše za otroke

Lesene vrtne ute so vsestranske lesene hiške, ki jih lahko uporabimo za različne namene. V večini primerov si posamezniki omislijo leseno vrtno uto za shranjevanje orodja. Lesena vrtna uta pa je lahko tudi prekrasen prostor, kjer se lahko v miru odpočijete ali družite z družino in prijatelji. Na naši spletni strani lahko najdete vse informacije o lesenih vrtnih utah oziroma atraktivnih lesenih vrtnih hiškah, ki so narejene iz kakovostnega lesa in nudijo veliko udobja. Na voljo so različne dimenzije lesenih vrtnih ut, ki jo lahko tudi sami montirate, lahko pa se odločite, da vam jo postavimo vi. Vas zanima cena vrtne ute? Se mogoče zanimate tudi za lesene hiše za otroke, ki jo lahko postavite na vašem dvorišču? Kontaktirajte nas. Izvedeli boste vse informacije o ceni in ostalo, kar bi vas utegnilo zanimati.

Ugodna cena lesene hiše

Že zgoraj smo omenili številne prednosti lesene gradnje, ena izmed njih pa je zagotovo tudi cena. Lesena hiša oziroma cena lesene hiše je v primerjavi s klasično zgrajeno hišo veliko bolj ugodna. Les pa ponuja številne prednosti, ki bodo tudi dolgoročno vplivale na ceno, ki ste jo plačali. Ena izmed njih je zagotovo odlična toplotna izolacija, ki bo pripomogla k nižji ceni oziroma stroškom ogrevanja. Na naši spletni strani si lahko preberete vse, kar morate vedeti o lesenih hišah, če pa vas zanima cena, vas vabimo, da nam pošljete povpraševanje.

,