Lesene hiše in brunarice

Lesene vikend hiške in masivne lesene hiše: ugodna cena v ceniku lesenih hiš

Manjše lesene hiške so idealna izbira za manjše družine ali pare, ki želijo funkcionalno in sodobno leseno hiško. Lesene hiške ali lesene vikend hiše lahko zgradimo po vaših željah in zamislih, lahko pa se odločite za tipski načrt hiše. Podjetje Marles ima več kot petdesetletno tradicijo na področju gradnje lesenih hiš, tako masivnih lesenih hiš kakor tudi lesenih hišk in lesenih vikend hiš. Naša filozofija je usmerjena v kakovost. Vsi materiali, ki jih uporabljamo pri proizvodnji lesenih hiš, celoten sistem gradnje in tehnološki proces so v skladu z mednarodnimi standardi. Gradnja lesenih hišk ali masivnih lesenih hiš pri Marlesu poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi. Marles lesene hiške nudijo prijeto in zdravo bivalno klimo. Ponujamo vam tipske hiše ali pa individualne načrte hiš po ugodni ceni. Lesene hiške so cenovno veliko bolj ugodne kakor klasične zidane hiše, o tem se lahko prepričate tudi v našem ceniku lesenih hišk.

lesene hiše marles

Sodobne lesene hiške – okolju prijazna, zdrava in ekonomična izbira

Manjše hiške Marles so lahko različne, glede na vaše želje in potrebe. Izberete lahko sodobno oziroma moderno leseno hiško, montažno, pasivno, nizkoenergijsko itd. Pri izbiri lesene hiške ali lesene vikend hiše vam bomo z veseljem pomagali in strokovno svetovali. Naša ekipa usposobljenih delavcev pa bo poskrbela, da bo vaša lesena hiška ali masivna lesena hiša postala vaš dom, ki vam bo nudil prijetno toplino in udobje. Prednost manjših lesenih hišk je v tem, da je izdelava oziroma gradnja lesene hiške hitra, zato je vselitev možna veliko prej. Lesena hiška ali lesena vikend hiša, ki vam jo bomo izdelali v Marlesu, bo estetsko popolna, nudila pa vam bo ugodno bivalno klimo, prijetno toploto in zanesljivo varnost. Lesene hiške Marles so namreč potresno in protipožarno izredno varne. Če se še vedno sprašujete, zakaj izbrati leseno hiško, potem je tukaj še nekaj pozitivnih lastnosti lesene gradnje: lesene hiške, kakor tudi lesene masivne hiše pozitivno vplivajo na zdravje in so zelo ekonomična izbira. Lesene hiške so odlično zvočno in toplotno izolirane, kar bo vplivalo tudi na znižanje stroškov ogrevanja. Lesene hiške je potrebno redno vzdrževati, saj le tako lahko zagotovimo dolgo življenjsko dobo lesene hiške.

lesena hiša marles

Cenik in cena lesene hiške?

Pri odločitvi za nakup ali gradnjo lesene hiše je pomembno tudi, koliko nas bo lesena hiška ali lesene vikend hiša stala. V Marlesu vam ponujamo zares ugodno ceno lesenih hiš. Cena je sicer odvisna tudi od strukture in vrste lesa, velikosti bivalne površine in kakovosti vgrajenih materialov. Dolgoročno se gradnja lesene hiške ali masivne lesene hiše zagotovo izplača, saj lesene gradnje omogočajo tudi do 70 % prihranka pri ogrevanju. Vse informacije o ceni in ceniku lahko dobite v Marlesu, kjer vam bomo pomagali pri odločitvi za vašo sanjsko leseno hiško.

, , , ,