Lesene hiše in brunarice

Lesena okna za vaš prihranek

leseno okno po meri

Vrhunska lesena okna si zaslužijo vrhunsko storitev! Naši mojstri priporočajo tehnološko napredna in vizualno dovršena lesena okna M SORA, izdelana izključno iz domačega lesa, ki bodo dopolnila vaš osebnostni stil in vam pomagala do opaznih prihrankov pri porabi energije. Les diha, varčuje z energijo in prostoru daje plemeniti videz. V našem katalogu lahko vidite ponudbo naših najboljših lesenih oken. Okno NATURA OPTIMO je v celoti leseno in ga zaznamuje optimalna kombinacija med visoko toplotno učinkovitostjo, privlačnim videzom in dostopno ceno. Gre za osnovnega in zelo priljubljenega predstavnika iz družine Optimo. Prodajamo ta lesena okna po meri in še mnoga druga ugodna lesena okna. Okno VIZIJA je zasnovano in oblikovano v duhu sodobnih, inovativnih pristopov v arhitekturi. Z zunanje strani tako ni videti lesa, saj celotno zunanjo površino elegantno pokrije domiselna kombinacija izolacijskega stekla in emajliranega roba. Za vas naredimo ta in ostala lesena okna po naročilu.

Ugodna lesena okna za vaš dom ali podjetje

Okno NATURA OPTIMO XL je v celoti leseno okno in ga zaznamuje optimalna kombinacija med visoko toplotno učinkovitostjo, privlačnim videzom in dostopno ceno. Gre za toplotno najučinkovitejšega predstavnika iz družine Optimo, ki ga lahko z uporabo termično modificirane smrekovine nagradite v nagrajeno PHI certificirano pasivno okno NATURA OPTIMO XLT. To leseno okno ima s poravnanimi linijami izredno lep izgled, kar ponazarjata črki L (»Line«) in X (»Xclusive«). Kot vidite, lahko v našem katalogu najdete le najboljša lesena okna, ki bodo trajala še veliko let. Vsa lesena okna po naročilu vam lahko dobavimo v roku 60 dni. Želite prejeti neobvezujočo ponudbo za lesena okna po meri? Izpolnite obrazec in v najkrajšem času vam bomo odgovorili s cenovno ponudbo, ki vključuje opis materialov in terminsko izvedbo naročila.

Ugodna lesena okna so stik z zunanjim svetom

Lesena troslojna okna

NATURA je leseno okno, ki najbolje ponazarja modrost, da so najboljše rešitve — preproste. Zasnova okna tako temelji na stoletnem izročilu, ki ga ponekod nadgrajuje uporaba sodobnih tehnologij. Rezultat je okno, ki je enostavno po svoji naravi, a darežljivo po koristih, ki jih zagotavlja. Leseno okno NATURA E112 je bilo razvito zaradi okoljske odgovornosti podjetja M SORE. Umetni izolacijski materiali, za proizvodnjo katerih je potrebna velika količina energije in ki zato povzroči velike izpuste CO2, so pri tem oknu nadomeščeni z naravnimi, lesom in zrakom. Ta in še druga ugodna lesena okna vas čakajo tudi na naši spletni strani, kjer so podrobneje predstavljena, na spletni strani pa si lahko tudi ogledate naš katalog v elektronski obliki.