Lesene hiše in brunarice

Masivne lesene brunarice po vašem okusu

Tudi vi sanjarite o prelepi masivni leseni brunarici na idilični lokaciji, ki se odlično poda v slovensko lokalno okolje? Potem ste na pravem mestu. Priznano slovensko podjetje Loghouse vam nudi visokokakovostne lesene bivalne brunarice iz masivnega slovenskega lesa, ki navdušuje s svojo dolgo življenjsko dobo. Kot material za masivne lesene brunarice Loghouse uporabljamo avtohtono slovensko smreko, ki najbolje prenaša naše vremenske razmere. Veliko pozornosti je namenjeni pravilni sečnji, obdelavi in shranjevanju brun za masivne lesene brunarice, saj je od tega odvisna tudi njihova trdnost. Masivne lesene brunarice za razliko od drugih lesenih objektov zdržijo zelo dolgo, še posebej, če lesu namenjamo redno nego.

Preberi zadnje novice in akcije o brunaricah Loghouse.

Brunarice iz lesa Masivne lesene brunarice

Raznolike lesene brunarice – poceni, zanesljivo in ugodno

Lesena brunarica Loghouse

Pri nas lahko dobite visokokakovostne brunarice poceni in hitro. Ker želimo, da so masivne lesene brunarice na voljo vsem, ki bi si jih želeli, pazimo na idealno razmerje med ceno in kakovostjo. Izbirate lahko med manjšimi in večjimi brunarici, med arhitekturno zahtevnejšimi in enostavnejšimi brunaricami. Poceni brunarice so enostavnejših oblik in primerne za bivanje med počitnicami in vikendi. Masivne lesene brunarice zahtevnejših dimenzij in oblik pa lahko postanejo objekt za stalno bivanje. Nudimo vam že sestavljene modele brunaric (poceni in enostavna rešitev), na voljo pa so vam tudi masivne lesene brunarice po meri, pri katerih lahko izrazite svojo individualnost in kreativnost. Pri modernih brunaricah po meri lahko poljubno izbirate velikost, obliko, arhitekturne značilnosti in dodatke, barvo lesa in še bi lahko naštevali. Postanejo lahko objekt, o katerem ste vedno sanjali.

Za dodatne informacije o naših visokokakovostnih in poceni brunaricah najdete na naši atraktivni spletni strani, kjer si lahko ogledate tudi različne modele že sestavljenih brunaric. Za dodatna pojasnila o naših izdelkih in storitvah smo vam vedno na voljo.