Lesene hiše in brunarice

Moderne hiše v Sloveniji podjetja Marles vas bodo navdušile

Moderne hiše v Sloveniji so postale trend oziroma zapoved vseh proizvajalcev. V podjetju Marles hiše na tem področju sledimo smernicam v sodobni arhitekturi, tako da svojim naročnikom v Sloveniji ponujamo bogato izbiro modernih hiš. Naš cenik montažnih hiš pa dokazuje, da so lahko najlepše hiše tudi cenovno ugodne. Cena montažne hiše na ključ je namreč prav pri nas najugodnejša. Glede na to, da imamo v naši pestri ponudbi modernih hiš v Sloveniji tudi majhne montažne hiše, lahko z našo pomočjo reši svoj stanovanjski problem marsikatera mlada družina.

 

Moderne hiše v Sloveniji

 

 

Moderne hiše v Sloveniji uspešno gradimo že desetletja

Podjetje Marles hiše že dolga leta gradi hiše, ki so usklajene z napredkom sodobne arhitekture, tako da lahko rečemo, da so naše hiše v Sloveniji moderne. Ne gradimo pa le modernih stanovanjskih hiš, ampak tudi vrtce in šole: v naši zgodovini smo jih postavili že kar 380. Kljub temu, da so naše hiše estetsko dovršene in ponosno predstavljajo sodobno arhitekturo pa je cena naših montažnih hiš na ključ res ugodna, kar si lahko ogledate v našem ceniku montažnih hiš.

 

Sodobna arhitektura

 

 

Sodobna arhitektura je zapoved naših ustvarjalcev hiš

Naši kreativni ustvarjalci novih modelov montažnih hiš vedno sledijo modnim smernicam sodobne arhitekture in hkrati poskrbijo, da je vsak kvadratni meter naših velikih in majhnih montažnih hiš racionalno izkoriščen. Naše montažne hiše v Sloveniji so tako hkrati moderne in zelo uporabne, kar naši naročniki cenijo. Zelo všečen pa je tudi naš cenik montažnih hiš, saj smo najugodnejši ponudnik v Sloveniji.

 

 

Cenik montažnih hiš je vedno kompromis med več dejavniki

Pri oblikovanju vsakega cenika, torej tudi pri montažnih hišah, je potrebno poiskati kompromis med več dejavniki. Na eni strani obstaja potreba po konkurenčnosti, torej morajo biti cene ugodne. Na drugi strani mora imeti podjetje razliko v ceni, da lahko raste, se razvija in tako uspešno in sledi modernim smernicam, kot je denimo sodobna arhitektura. Potrebno je zagotoviti visoko kvaliteto proizvoda in, kar je najpomembnejše zadovoljiti naročnika. Naše podjetje je že večkrat dokazalo in vsak dan dokazuje, da smo pri tem zelo uspešni, saj ob najugodnejših cenah dosegamo najvišjo kvaliteto.