Lesene hiše in brunarice

Okna: lesena rabljena lahko ugodno nadomestite z novimi!

Okna – lesena ali morda iz katerega drugega materiala? To je eno prvih vprašanj, na katera moramo odgovoriti, ko se pripravljamo na obnovo. Lesena okna po meri in tista standardnih dimenzij/karakteristik postajajo vse bolj priljubljena izbira. Ogromno ljudi (na novo) spoznava prednosti naravnih materialov, ki dihajo in zagotavljajo zdravo bivanje. Prav večje udobje in bolj zdravo bivanje je ena glavnih prednosti, ki jih ponuja les. Rabljena okna – lesena ali iz drugih materialov – lahko že kmalu nadomestijo nova, izjemno kakovostna lesena okna, drsna, dvokrilna oziroma v poljubni izvedbi po meri. Ugodna cena, ki vam jo ponujamo pri Marlesu, je idealna priložnost, da čim prej zamenjate stara lesena okna, rabljena in dotrajana.

lesena okna marles

Ugodna nova lesena okna: rabljena pomenijo tudi več toplotnih izgub

Se sprašujete, ali je sploh že prišel pravi čas, da zamenjate zunanje stavbno pohištvo? Rabljeno stavbno pohištvo, ki je že močno dotrajano, je lahko krivo za precej energetskih izgub – to pa posledično pomeni višje stroške pri ogrevanju. Obnova oziroma zamenjava stavbnega pohištva se vam tako na dolgi rok vsekakor splača. To je namreč investicija, ki prinaša precejšnje prihranke. Poskrbite, da rabljeno zunanje stavbno pohištvo ne bo več krivo za vrtoglavo visoke mesečne račune. Z ugodnimi cenami, ki vam jih ponujamo pri Marlesu, in s subvencijami, ki jih je mogoče pridobiti za menjavo rabljenega, energetsko neučinkovitega stavbnega pohištva, postaja prenova dostopna vse širšemu krogu kupcev.

lesena okna po meri

Po naročilu izdelana okna: lesena ali z ALU-dodatki

Vsem tistim, ki želite rabljena lesena okna zamenjati z novimi, po meri izdelanimi, ponujamo kar nekaj različnih možnosti. Odločite se lahko za enojna ali klasična lesena dvokrilna okna, za lesena drsna okna in druge izvedbe. Možna je tudi kombinacija z aluminijem (za masko oziroma oblogo). Vsa lesena okna – drsna, dvokrilna in druge različice – združujejo najboljšo ceno z vrhunsko kakovostjo. Naj rabljeno stavbno pohištvo zamenjajo trajnost, naravna toplina lesa in dediščina naših prednikov, prepletena z najsodobnejšimi, energetsko učinkovitimi proizvodnimi postopki!

, , ,