Lesene hiše in brunarice

Vhodna vrata lahko služijo tudi kot dekoracija objekta

Vrata so del našega vsakdana. V življenju se jih neštetokrat dotaknemo, jih s spoštovanjem, pričakovanjem, zadržanostjo ali radovednostjo odpiramo, z njihovo pomočjo v naša življenja spuščamo novosti ali pa se za njimi skrivamo. Vhodna vrata za hišo ali stanovanje se razlikujejo tako po odpornosti materialov, izolativnosti kot varnosti, precejšnja pa je tudi njihova vizualna razlika.

Lesena vhodna vrata podjetja M Sora niso lepa le na pogled, temveč predstavljajo tudi vrhunsko kvaliteto ročne izdelave, vgrajenih materialov in funkcionalnosti. Podjetje ponuja kolekcijo Modern, z brezhibno izdelanimi utori na površini vrat, ki poudarijo učinek peskanih stekel. Kolekcija Vetro ima značilna, s površino poravnana emajlirana stekla. Namenjena je vsem, ki želijo svojevrstna in nestandardna vrata. Steklo je namreč material, ki se blešči in odseva celotni barvni spekter. Z njegovimi različnimi oblikami lahko v prostoru dosežemo posebne efekte. Klasične linije lesenih vhodnih vrat serije Classic, v povezavi s steklenimi površinami nudijo določeno premočrtnost in nevtralnost oblikovanja, zaradi česar se zlasti pri obnovi oz. menjavi stavbnega pohištva brez težav harmonično vključijo v starejši objekt, zelo dobro pa dopolnjujejo tudi elemente moderne arhitekture. Vse tri kolekcije so dobavljive tudi v posebnih izvedbah.

Vhodna vrata Alu se odlikujejo z visoko stabilnostjo, dolgoživostjo in raznolikimi možnostmi oblikovanja. Aluminij omogoča velike dimenzije, optimalno toplotno izolacijo ter označuje individualni značaj stavbe. Lahko so izjemno varna, bogato opremljena in modernega videza, primerna tako za novogradnje kot prenove, dopuščajo pa tudi številne opcije individualnih prilagoditev.

, , , ,