Lesene hiše in brunarice

Nizkoenergijske hiše – gradnja prihodnosti za ugodno bivanje

Nizkoenergijske hiše varčujejo z energijo in nudijo prijeten domlesene hišice

Nizkoenergijske hiše so hiše prihodnosti. Pri podjetju Marles se zavedamo, da je skrb za okolje v katerem živimo, zelo pomembna, zato se že vrsto let ukvarjamo z gradnjo nizkoenergijskih hiš, ki nudijo našim strankam kakovosten in udoben način življenja, obenem pa je poraba energije nizkoenergijskih hiš veliko manjša. Bodite v koraku s časom tudi vi in se odločite za nizkoenergijsko hišo.

Gradnja  nizkoenergijskih hiš zahteva dober predhodni načrt

Preden se odločimo za gradnjo nizkoenergijskih hiš je pomembno, da se odločimo, kakšno hišo bomo imeli in koliko nas bo stalo ogrevanje. Ker je varčna hiša posebno dizajnirana, so vse nadaljne spremembe v taki nizkoenergijski hiši mogoče, a je cena zelo visoka. Dobremu načrtu sledi primerna gradnja nizkoenergijske hiše – dobra izolacija, vstavljanje ustreznih oken in tehnika ogrevanja kot je npr. toplotno črpalka. Pri Marlesu poskrbimo, da sta načrt in kvaliteta hiše primerna in prilagojena vašim željam.

Nizkoenergijske hiše brez tradicionalnih ogrevalnih sistemov

Ena izmed najbolj varčnih nizkoenergijskih hiš je tako imenovana nizkoenergijska pasivna hiša, ki je zgrajena, tako, da izkorišča sončno energijo in ima malo toplotnih izgub. V primerjavi z nizkoenergijsko hišo so kriteriji veliko bolj strogi, drugačna pa je tudi gradnja nizkoenergijske hiše, saj je pri nizkoenergijski pasivni hiši večja debelina izolacije, okna so bolj izolirana, tako da lahko udobno in kvalitetno bivanje v hiši dosežemo brez klasičnih ogrevalnih sistemov. Cena takšne nizkoenergijske hiše je na začetku večja, a je poraba energije v takšni nizkoenergijski hiši kasneje manjša oz. skoraj ničelna.

Želite tudi vi porabiti manj energije, biti bolj skrbni do okolja, a vseeno živeti kvalitetno življenje? Potem so Marles nizkoenergijske hiše pravi naslov za vas. Ponudbo hiš vseskozi dopolnjujemo in prepričano smo, da se bo tudi za vas našla primerna. Obiščite našo spletno stran in skupaj bomo našli topel, udoben in varčen dom za vas.

Več na naši strani, www.marles.com