Lesene hiše in brunarice

Montažne lesene hiše

Lesena montažna hišaMontažne lesene hiše slovijo po neverjetni hitrosti gradnje. Marsikdo se za nakup montažne lesene hiše odloči tudi zaradi možnosti hitre vselitve, saj je hiša postavljena izjemno hitro, kar pa omogoča tudi hiter začetek opremljanja bivalnih prostorov. Les je okolju prijazen material, zaradi česar je montažna lesena hiša povsem suha – s tem prav tako prispevamo k možnosti hitrejše vselitve v novi dom. V podjetju Honka se že vrsto let ukvarjamo z gradnjo montažnih lesenih hiš, zanimanje za nakup tovrstnih hiš pa opažamo predvsem v zadnjih nekaj letih, ko so postale montažne hiše povsem dovršene, omogočajo pa tudi upoštevanje strankinih želja pri sami gradnji. To še posebej velja za lesene hiše, saj je les izjemno prilagodljiv material, ki nam omogoča tudi zahtevnejše izvedbe hiš. Montaža lesene hiše je hitra in preprosta, saj so vsi potrebni deli pripravljeni že vnaprej. S pomočjo elementov, ki so lahko izdelani iz različnih materialov, sestavimo celoto. Ker proizvodnja posameznih elementov poteka v dvoranah, montaža elementov ni vezana na vremenske razmere, temveč je na voljo skozi vse leto. Nudimo vam ugoden cenik lesene montažne hiše, s katerim vas bomo seznanili pred samo odločitvijo za nakup.

Lesene montažne hiše – cenik za bivanje v hiši iz naravnega materiala

Lesena montažna hiša cenaCenik montažne lesene hiše je prijazen do vaše denarnice. V primerjavi s klasično gradnjo vam cenik lesene montažne hiše omogoča velik prihranek pri nakupu nove hiše, investicija v nakup pa se bo povrnila že v zelo kratkem času bivanja, saj gre za energetsko varčne hiše z odlično izolacijo. Montažne hiše so kar 15% cenejše v primerjavi s klasično grajenimi hišami, vendar pa je montažno hišo potrebno financirati v celoti. O ceniku lesenih montažnih hiš nas lahko brez skrbi povprašate tudi v podjetju Honka, v katerem se držimo pravila, da mora biti stranka pred samim nakupom informirana o finančnih stroških, ki bodo nastali ob nakupu nove hiše. Povprašajte nas tudi o montaži lesene hiše in o ceni lesene montažne hiše.

Montažne lesene hiše so varne za bivanje

Montažne lesene hiše nimajo prednosti pred klasičnim načinom gradnje le zaradi hitre montaže in zgodnje možnosti vselitve, temveč so v primerjavi s klasično grajenimi hišami tudi izjemno varne. Montažne lesene hiše so odporne proti vlagi, požarom, potresu in ostalim naravnim katastrofam, na katere nimamo vpliva. Dejstvo je, da bo z vidika varnosti bivanja montažna lesena hiša premagala vso konkurenco na trgu. Če se odločite za nakup montažne lesene hiše, smo v podjetju Honka pravi naslov za vas. Obiščite nas.

, , , ,