Lesene hiše in brunarice

Drsna vrata

Steklena drsna vrata nudijo odličen izkoristek prostora

Drsna vrata M Sora pričarajo v vašem prostoru občutek svobodnosti, saj omogočajo svetlobi neomejen prehod v prostor. Steklena drsna vrata so zelo lep dodatek bivalnim prostorom saj prostore optično povečajo in povežejo z zunanjostjo, z naravo. Pogled skozi moderne steklene panoramske stene je zelo navdihujoč saj imate občutek kot da med notranjostjo bivalnega prostora in zunanjostjo ni nobene meje. V našem podjetju M Sora vam nudimo kvalitetna steklena drsna vrata, ki so sodobno oblikovana in izdelana iz kakovostnih materialov. Steklena drsna vrata omogočajo zaradi načina odpiranja prihranek prostora oziroma nudijo boljši izkoristek prostora saj ne segajo v notranjost prostora. Odpirajo se tako, da vratno krilo drsi ob fiksni stekleni steni ali pa se odpirajo na princip harmonike. Steklene moderne stene so energetsko učinkovite zato so primerne tudi za pasivne gradnje.

Za izdelavo naših steklenih drsnih vrat uporabljamo kakovostne materiale

Steklena drsna vrata imajo dvižno in drsno odpiranje, kar omogoča fiksiranje vratnega krila v katerikoli poziciji. Kadar se zastekli večja površina, več delna steklena drsna vrata tvorijo čudovite steklene stene. Steklena drsna stena je zelo estetski element, ki vašemu domu doda pridih elegance in glamurja. Steklene drsne stene, ki so primerne za moderno in tradicionalno grajene objekte. Naše podjetje M Sora vam izdela drsna vrata, ki bodo ustrezala vašim željam in potrebam. M Sora steklena drsna vrata so masivne izvedbe in imajo kakovostno okovje kar je garancija za dolgoletno brezhibno delovanje. Vidni del okovja drsnih vrat je lahko v beli, sivi ali temno rjavi barvi. Drsna steklena vrata so še posebej primerna za zasteklitev večjih površin. Steklena drsna vrata imajo lahko tudi nagibno funkcijo, ki omogoča zračenje prostora pri čemer ni potrebno klasično odpiranje.

Drsna vrata steklenaDrsna vrata iz stekla

Steklena drsna vrata so energetsko učinkovita in primerna za pasivne gradnje

Drsna vrata M Sora izdelujemo po meri zato je pred izdelavo potrebno opraviti natančne meritve. Le tako lahko zagotovimo brezhibno prileganje in posledično dobro tesnenje za največjo energetsko učinkovitost drsnih steklenih vrat. Vgradnja M Sora steklenih drsnih vrat mora biti opravljena strokovno, da so zagotovljeni optimalni rezultati. Drsna steklena vrata imajo sistem drsnega odpiranja z vodilom in s kolesci. Zgornje vodilo je nameščeno na na okvirju vrat, spodnje vodilo pa je montirano na talno površino. Višina praga steklenih drsnih vrat je zelo nizka in zato nemoteča. Možna je tudi vgradnja spodnjega vodila v talno podlago, tako je vodilo popolnoma skrito in nevidno. Kolesca s katerimi se vratno krilo drsnih vrat premika, so nameščena na vratnem krilu. Za drsna vrata M Sora uporabljamo kvalitetna vodila zato je odpiranje in zapiranje skoraj neslišno in ne predstavlja nobenega napora.

,