Lesene hiše in brunarice

Notranja drsna vrata

Notranja drsna steklena vrata so primerna za vse prostore

steklena drsna vrataNotranja drsna vrata M Sora so izdelana po meri iz kvalitetnih materialov. Samo notranja drsna vrata po meri se bodo optimalno prilegala in opravljala svojo funkcijo. Zato je potrebno pred izdelavo opraviti natančne meritve, ki jih opravijo naši strokovnjaki. Notranja drsna vrata so primerna za stanovanjske in poslovne objekte. V našem prodajnem programu imamo različne modele notranjih drsnih vrat, tudi steklena notranja drsna vrata. Notranja drsna vrata so sestavljena iz vodil, krila in ročaja. Vodila notranjih steklenih drsnih vrat morajo biti dovolj močna in vzdržljiva, da se ne zvijejo pod težo steklenih vrat. Vodila lahko montiramo na strop ali na steno. Ker notranja steklena drsna vrata prepuščajo svetlobo, jih je najboljše vgraditi v prostore za katere želite, da so svetli.

Za majhne in ozke prostore so notranja drsna vrata najboljša izbira

Notranja drsna steklena vrata so najbolj primerna za majhne in ozke prostore, ker ne zavzemajo veliko prostora. Notranja steklena drsna vrata so lahko enokrilna ali dvokrilna. Stekleno vratno krilo je običajno narejeno iz kaljenega stekla debeline 6 ali 8 mm, ki je trdno in zanesljivo. Notranja steklena drsna vrata imajo lahko različne izglede kot je na primer satiniran ali peskan izgled. Lahko pa jih dekoriramo tudi z raznimi nalepkami. Notranja steklena drsna vrata se lahko odpirajo na dva načina. Prvi način, ki je največkrat uporabljen, je odpiranje notranjih drsnih vrat pred steno oziroma ob steni. Drugi način, ki omogoča maksimalen izkoristek prostora pa je odpiranje v steno. Pri tem načinu je potrebno pred montažo notranjih steklenih drsnih vrat, namestiti posebno kaseto v katero se skrijejo odprta notranja drsna vrata. Tako ostane še več prostih stenskih površin na katere lahko namestite pohištvo ali dekorativne elemente. Notranja steklena drsna vrata imajo velikokrat funkcijo predelne stene med dvema prostoroma. Primerna so predvsem v primerih, ko želimo fizično zapreti prehod med prostoroma, še vedno pa želimo ohraniti vizualno povezavo. Predelne steklene stene so tudi zelo dobra rešitev, ko želimo v prostor, kjer bo stena nameščena pridobiti čimveč svetlobe.

Nudimo zelo ugodne cene za notranja steklena drsna vrata

Po meri narejena notranja drsna vrata so med drugim tudi zelo lep estetski dodatek prostoru. Vašemu domu ali poslovnemu prostoru dajo zelo sodoben izgled. Naša M Sora notranja drsna steklena vrata so cenovno ugodna. Cena je odvisna od velikosti in od uporabljenega materiala. Različne vrste stekla imajo različne lastnosti in posledično različne cene. Poceni notranja drsna vrata vam izdelamo po naročilu in vam jih tudi strokovno montiramo. V našem podjetju se trudimo, da vam nudimo dobro razmerje med ceno in kvaliteto naših notranjih steklenih drsnih vrat.

msora-logo

,