Lesene hiše in brunarice

Lesene hiše na ključ

Marles d.o.o. je podjetje, ki ima sedež v Mariboru in dodatno prodajalno v Ljubljani, ter se ukvarja s prodajo kakovostnih lesenih hiš različnih velikosti, ki zagotavlja udoben in topel dom vsem, ki se odločijo za nakup. V našem podjetju uresničujemo sanje naših strank, obenem pa ustvarjamo izvirne objekte od stanovanjskih hiš, do vrtcev in šol, ki nudijo varnost, srečo in udobje. Smo vodilni ponudnik izvirnih rešitev na področju gradnje hiš v Evropi in sledimo normam energetske varčnosti, protipotresne gradnje, požarne zaščite, vgrajevanju okolju prijaznih materialov, sodobnom prostorskim ureditvam ter evropskim normam, kar pomeni, da so naš objekti izjemno kakovostni in brezhibni. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se pri gradnji lesenih hiš vsaki stranki posvetimo osebno, upoštevamo želje in ideje in jih s pomočjo naših strokovnjakom spravimo najprej na papir in potem v realnost. Nudimo tipske lesene hiše, ki jih lahko najdete na našem spletnem ceniku ali pa se odločite za povsem svojo sanjsko hišo, ki bo navdušila tako vas kot tudi vaše najdražje. Naše vrednote so zanesljivost, zaupanje, inovativnost, prilagodljivost in odgovornost in ravno zaradi naštetih stvari so naše stranke zadovoljne in se z veseljem vračajo k nam.

Lesena hiša

 

Lesene hiše Marles – kakovostni montažni objekti s tradicijo

Marles je kakovostno podjetje, ki se že več kot 50 let ukvarja z gradnjo montažnih hiš in spada med najstarejše in največje slovenske proizvajalce lesenih hiš. V vseh letih obstoja smo zgradili več kot 27.000 individualnih objektov, pod katere štejemo družinske hiše ter več kot 380 vrtec in šol, kar je zadosten razlog, da imamo izjemno pomembno strateško vlogo na področju razvoja gradnje montažnih hiš. Naše znanje, izkušenje o razvoju in proizvodnji ter trženje lesenih hiš govorijo o kvaliteti podjetja Marles. Zavedamo se, da je topel, udoben in varen dom cilj vsakega posameznika, zato svoje delo jemljemo izjemno resno in vse opravimo v najkrajšem možnem času s poudarkom na kakovosti in ugodni ceni. Sodelujemo z različnimi razikosvalnimi institucijami, poslovnimi partnerji ter tudi s konkurenco na vseh področjih, kjer je usmeritev v spodbujanje in razvoj montažne gradnje, predvsem lesenih hiš. V kolikor vas zanimajo cene določenih tipskih lesenih hiš obiščite cenik na naši spletni strani ali pa se odločite za osebni obisk, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem svetovali pri izbiri vaše sanjske lesene hiše, obenem pa bodo upoštevali tudi vaše ideje in zamisli.

Lesene hiše so sodobno zasnovane in vrhunsko izdelane

Lesena hiša je objekt, v katerega se zatečete po napornem dnevu, uživate v družbi vaših najbližjih in se sproščate, zato mora biti to objekt, ki je lep na pogled, a obenem topel in varen. Marlesove hiše so sodobno zasnovane, sledijo modnim trendom in so vrhunsko izdelane ter prilagojene različnim krajinskim in podnebnim razmeram, odvisno od tega, kje bo objekt stal. Zavedamo se, da moramo pri zagotavljanju kakovosti skrbeti za najvišjo raven, zato so vsi materiali, ki jih uporabljamo pri gradnji lesenih hiš v skladu z mednarodnimi standardi. Redno kontrolo naših lesenih hiš izvajajo neodvisni strokovnjaki iz mednarodno priznanih institucij, vse z namenom zagotavljanja najvišje kakovosti. Za Marlesove lesene hiše je značilno, da gradnja poteka v zaprtih prostorih v kontrolirani klimi in se ji zato ni potrebno prilagajati vremenskim spremembam ter tako zagotavlja izjemno hitro vselitev. V zadnjem času so še posebej priljubljene lesene hiše na ključ, kar pomeni, da dobite leseno hišo, ki je pripravljena na takojšnjo vselitev. Zagotavljamo vam prijetno in zdravo bivalno klimo in verjamemo, da vas bodo naši objekti navdušili. Poleg stalnega bivanja lahko naše objekte uporabljate kot lesene vikend hiše za oddih ob koncu tedna.

Cenik lesenih hiš

Lesene hiše – izberite svojo na spletnem ceniku

Pri Marles lesenih hišah imate dve možnosti. Lahko se odločite za tipsko hišo, ki so racionalne zasnovane, saj je idealno izkoriščen vsak kvadratni meter površine, ali pa se odločite za individualno gradnjo lesene hiše na ključ, kjer upoštevamo želje, ideje in potrebe naročnika. V kolikor bi radi imeli tipsko hišo, obiščite naš cenik lesenih hiš na spletni strani, kjer boste naši pestro izbiro objektov in verjamemo, da boste našli primernega zase. Marlesovi arhitekti zagotavljajo vedno nove arhitekturne rešitve, ponujamo hiše za različno velike družine in prilagojene različnim življenjskim razmeram, obenem pa so vse naše hiše energetsko varčne kar pomeni da zagotavljajo velik prihranek energije in veliko nižje stroške udobnega bivanja. Zavedamo se, da je odločitev o nakupu lastne hiše izjemno pomembna odločitev v življenju, zato vam nudimo vso potrebno pomoč pri izbiri, saj imamo ogromno izkušenj, ko gre za lesene objekte. Odločite se lahko za različne faze gradnje lesenih hiš, v zadnjem času so izjemno priljubljene lesene hiše na ključ, ki so vseljive takoj, veliko ljudi pa se odloči tudi za malo manjše lesene vikend hiše. Prepričani smo, da boste po ogledu cenika lesenih hiš na naši spletni strani bili bližje ideji o vaši sanjski hiši. Obiščite nas ali nas kontaktirajte po telefonu ali emaila za več informacij. Mi smo pravi naslov za vas.

,