Lesene hiše in brunarice

Lesene hiše cenik

Lesene hiše – cenik je navadno prva stvar, ki zanima naročnika lesene hiše. Vendar je potrebno biti pri izbiri ponudnika kar se da previden. Ker je gradnja hiše življenjska investicija, mora bito dobro premišljena in načrtovana. V podjetju LogHOUSE d. o. o. smo zelo ponosni, da smo lahko del vaše zgodbe. Z gradnjo lesenih hiš imamo ogromno izkušenj, zato smo prepričani, da bomo zanesljiv partner na poti do vaše nove lesene hiše – cenik je le eden od naših atributov. Za vas lahko izdelamo praktično vse: lesene hiše iz brun, lesene lope, lesene vrtne ute itd. Življenje v leseni hiši predstavlja enega najbolj zdravih načinov bivanja in veseli smo, da se tega zaveda tudi vse več ljudi. Lesene hiše so hiše z dušo, prebivalcem nudijo ne le kakovostno bivanje, so tudi okolju prijazne. Vsaka naša lesena hiša ima svojo zgodbo, ki jo boste vi dopolnili in oblikovali, ko bo postala vaš dom. Mi vam leseno hišo zgradimo, sami pa poskrbite, da bo oprema lesene hiše takšna, da vam bo nudila še več udobja in veselja.

Cenik lesenih hiš

Lesene hiše iz brun, masivne lesene hiše, bungalovi in ostala ponudba

V podjetju LogHOUSE d. o. o. se zavedamo, kako pomembno je, da je življenje v vaši hiši zdravo in kvalitetno. In takšno je lahko, če se odločite za življenje v leseni hiši. Razmišljate o leseni hiši iz brun? Na pravi poti ste. Lesene hiše iz brun so lahko v celoti ali v večjem delu površin pokrite z lesom, za poživitev notranjosti pa lahko lesene obloge kombiniramo tudi z mavčnimi ploščami. Naj samo omenimo, da so vse lesene hiše, tudi lesene hiše iz brun, energetsko varčne hiše. S skrbno izbranimi materiali vam lahko zagotovimo znaten prihranek energije, ki se bo poznal tudi v vaši denarnici. Verjetno ni potrebno poudarjati, da je les odličen izolator, ki bo poskrbel, da bo v vaši novi leseni hiši iz brun v zimskih hladnih dneh prijetno toplo, v poletnih pa prijetno hladno. Opremo lesene hiše lahko prilagodite vašim željam in življenjskemu slogu. Mnogi kot obvezno opremo lesene hiše vidijo kamin, ki bo, poleg vonja lesa, ki ga ponuja lesena hiše, prispeval k še večjemu občutku domačnosti. Naša ponudba lesenih hiš je pestra, od lesenih hiš iz brun, masivnih lesenih hiš in bungalovov, pa vse do lesenih lop oziroma lesenih vrtnih ut in hišk. Več informacij o ceniku lahko izveste tako, da nam pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo s ceno. Vabljeni pa tudi v naše poslovne prostore, kjer vam bomo poleg cenika predstavili tudi celotno našo ponudbo.

Zakaj se odločiti za leseno hišo?

Mnogo je prednosti lesene gradnje in to ni le cenik. Les diha in njegove lastnosti mu omogočajo, da lahko sprejme odvečno vlago v prostoru in jo sprošča, ko je to potrebno. Na tak način je po naravni poti zagotovljena zdrava klima v bivalnem prostoru. Prav tako pa je les trajen in prilagodljiv. Zaradi njegovih naravnih gradbenih lastnosti lahko brez težav uresničimo vse vaše želje in ugodimo vsem vašim zahtevam glede gradnje lesene hiše. Les je prav tako ekonomičen gradbeni material, kar pomeni, da je čas gradnje lesene hiše bistveno krajši kot klasična gradnja, obenem pa je površina gradbišča občutno manjša. Če se odločite za gradnjo lesene hiše, boste dobili varno, ekološko in varčno hišo. Vse to pa je vredno veliko več, kot le številka v ceniku. Ker se zavedamo, da je gradnja lesene hiše velika investicija, se trudimo, da tudi s cenikom navdušimo svoje potencialne stranke.

Oprema lesene hiše

Vaš vrt lahko zasije v lesenih barvah!

V naši ponudbi boste našli tudi lesene lope oziroma lesene vrtne ute in hiške, ki lahko služijo različnim namenom. Ponujamo vam različne vrtne hiše različnih dimenzij. Osnovna ponudba obsega vrtne hiške v 16-ih velikostih, in sicer od velikosti 2 x 2 m do 3,5 x 3,5 m. Izbirate lahko med enokrilnimi in dvokrilnimi vrati. Na voljo pa so tudi različne kombinacije. Osnovna postavitev je podnakonstrukcija iz moralov, ki leži na točkovnih temeljih ali temeljni plošči. Pod vrtne hiše je v izvedbi ladijskega poda. Lesena vrtna hiša je izdelana iz ravnih  brun, dimenzije 32 x 120 mm, ki so v vogalih spojene s križno vogalno vezjo. Strešna konstrukcija je izdelana iz strešnih leg in ladijskega poda. Naklon strehe je 16°. Za kritino vrtne hišice priporočamo kritine lahke izvedbe (butimenska skodla, kritine iz pločevine in plastificirane mase). Vsaka vrtna hiša, lesena lopa oziroma lesena vrtna uta ima lahko tudi nadstrešek, teraso ali prizidek. Več o vrtnih hiškah si lahko preberete na naši spletni strani, če pa vas zanima tudi cenik lesenih hiš, nas kontaktirajte.

Življenje v harmoniji z naravo

Odločili ste se za leseno hišo, ki vam bo poleg kakovostnega bivanja nudila še veliko več. Odločili ste se, namreč, da boste živeli v harmoniji z naravo. Lesene hiše predstavljajo odlično okolje, v katerem lahko človek sproščeno zadiha in uživa. Ker je vsaka gradnja lesene hiše projekt zase, cenik ne more biti fiksen. Lahko pa vam zagotovimo, da je dostopen. Mi vam lahko zgradimo kakovostno in estetsko dovršeno leseno hišo, vam pa prepuščamo skrb za opremo lesene hiše.

,